Airway Dentistry - interactieve avond met Naomi Doelen

Uw relatie met ons vinden wij erg waardevol. We bieden u graag de mogelijkheid om zich teontplooien binnen de tandheelkunde en tandtechniek. Daarom nodigen wij u graag uit opdonderdag 13 oktober 2022 voor onze Excent Speaks avond met spreker Naomi Doelen.

Vanaf 18:00 uur zijn u en uw team uitgenodigd bij ons op het lab. Geniet van een heerlijk buffet en een wijnproeverij. Daarna neemt tandarts Naomi Doelen u mee in de wereld van Airway Dentistry, een vaak onderbelicht onderwerp waarover zij in de VS kennis heeft opgedaan. Naomi vertelt u meer over airway, wat de juiste afmetingen van kaken zijn, wat de alarmsignalen zijn bij groei van de kaak en naar wie je op welk moment moet verwijzen. Na deze avond kijkt u gegarandeerd anders naar Airway Dentistry!

P R O G R A M M A

18:30 uur | Ontvangst met buffet en wijnproeverij

19:45 uur | Start lezing ‘Airway Dentistry’ met Naomi Doelen

21:15 uur | Nabespreken en Q&A

Over Naomi Doelen:

Naomi Doelen (ACTA 2012), werkt als Restauratief Tandarts en onderdeel van het autotransplantatieteam bij Proclin Rotterdam enDentiQ Tandartsen in Maarssen. Zij heeft haar postgraduaat training gevolgd bij John Kois in Seattle. Sindsdien is airway dentistry een vast onderdeel geworden van haar screening en haaronderwijsprogramma (BITE Functional Dentistry). Zij heeft één missie: kennis over de airway overbrengen en hoe wij de connectie zijn tussen de stand van de tanden, tong en de ademhaling.En daarmee de groei kunnen leren begeleiden en leren wanneer we naar wie moeten verwijzen.

KRT punten in aanvraag.

No items found.

ADRES

Excent Tandtechniek Bergen op Zoom

Misschien vindt u dit ook interessant...

No items found.