Onzichtbare orthodontie in de praktijk 18-06

Onzichtbare Orthodontie in de praktijk!

Vooropleiding: BIG-registratie Tandarts

Doelgroepen: Tandarts, Orthodontieassistent

Prijs: € 75,-


Tijdens deze certificeringstraining wordt uitgebreid ingegaan op de historie van de aligners en hun toepassingen binnen de onzichtbare orthodontie tot op de dag van vandaag.

Verschillende patiëntcasussen worden behandeld in combinatie met de onzichtbare aligners, waardoor u een goed beeld krijgt van de verschillende behandelmogelijkheden. Aspecten zoals het zorgvuldig aanbrengen van de attachments die nodig zijn voor een goed behandelresultaat komen uitgebreid aan bod. In het praktische gedeelte maakt u kennis met de software, die u nodig hebt om het voorgestelde behandelplan te beoordelen en te accorderen. U ontvangt tips & trics hoe u een goed behandelplan opstelt, inzage in de materiaalkosten en u ontvangt promotiemateriaal om u te ondersteunen de onzichtbare orthodontie richting uw patiënten onder de aandacht te brengen. De volgende dag kunt u direct aan de slag!

Programma
13:00 Begin Elearn Onzichtbare orthodontie
16:30 Borrel

NB: deze certificeringscursus zal online plaatsvinden en het online curustarief van €75,00 geldt, mocht u zich aangemeld (en betaald hebben) voor een fysieke cursus, krijgt u het resterende bedrag gecrediteerd.


Studiebelasting
Lesdagen: 1
Aantal lesuren:  3

Benodigde investering


Tarieven BTW vrijgesteld, tenzij anders vermeld.

No items found.

ADRES

Excent Ortbo Bosboom, Hoofdveste 11B, 3992DH te Houten

Misschien vindt u dit ook interessant...

Onzichtbare orthodontie in de praktijk 19-11

Tijdens deze certificeringstraining wordt uitgebreid ingegaan op de toepassingen van onzichtbare orthodontie in de praktijk.

12

1 lesdag, 3 uur

Onzichtbare orthodontie in de praktijk 18-06

Tijdens deze certificeringstraining wordt uitgebreid ingegaan op de toepassingen van onzichtbare orthodontie in de praktijk.

12

1 lesdag, 3 uur