GEANNULEERD - Excent & 3M™: Cementation Success Simplified

Melissa Swart

Algemeen tandarts

Deze cursus is geannuleerd.

Excent Speaks & 3M: Cementation Succes Simplified

In de wereld van de indirecte restauraties lijkt de partiële restauratie terug van weg geweest. Niet per se in goud, maar voornamelijk in keramische materialen. Nu het indicatiegebied van indirecte restauraties weer vergroot is, zijn er veel ontwikkelingen op het gebied van materialen, preparatieontwerp en afdruktechnieken. Er is zeer veel keus!

Tijdens deze lezing gaat Melissa Swart dieper in op de eigenschappen van de verschillende materialen en bijbehorende preparatievereisten en -vormen. Vervolgens komen de verschillende cementeertechnieken van de restauraties aan bod. De vaardigheid van de operateur is zeer bepalend voor het resultaat van cementeren en daarmee voor de duurzaamheid van de indirecte restauratie. Zo is de keuze voor het juiste cement cruciaal voor een goed resultaat. Met behulp van tips en trucs leert u de juiste keuzes te maken, zodat u goede resultaten bereikt.

Over Melissa Swart:

Sinds haar afstuderen aan de Radboud Universiteit in Nijmegen (2013) is Melissa Swart werkzaam als algemeen tandarts in praktijken in Haarlem en Aerdenhout. Naast haar werk als algemeen practicus heeft Melissa een voorliefde voor de restauratieve tandheelkunde. Ze heeft vanuit dit kader inmidels de nodige cursussen gevolgd op het gebied van reconstructieve tandheelkunde. Daarnaast is ze sinds 2019 als mede-opleider verbonden aan Gaaf.education.

Leerdoelen:

• De juiste keuzes kunnen maken tussen de verschillende indirecte materialen

• Kennis en inzicht over minimaal invasief prepareren

• Kennis en praktische vaardigheden over het cementeren van indirecte restauraties

Gratis sample 3M™ RelyX™ Universal Composietcement

Bij deelname aan het Webinar ontvangt u een gratis sample kit 3M™ RelyX™ Universal Composietcement. Dit is het nieuwste universele cement van 3M™.

No items found.

ADRES

Molengraaffsingel 29, Delft, ZH, 2629 JD

Misschien vindt u dit ook interessant...

No items found.