Excent Tandtechniek & 3M™ FullZir inspired by Eric van der Winden 'van prepareren tot cementeren'

Datum: 6 april 2021

Tijd: 19:30 uur - 20:30 uur

Type: Webinar

* U ontvangt uw inloggegevens na aanmelding

Webinar Excent Tandtechniek & 3M™: Succes Simplified. FullZir inspired by Eric van der Winden 'van prepareren tot cementeren'

Cursusomschrijving

Succes in de indirecte procedure tot een voorspelbaar resultaat maken. Door vereenvoudiging en standaardisatie van de procedure worden fouten voorkomen en wordt het makkelijker om een kwalitatief en voorspelbaar resultaat te krijgen.

Tijdens deze webinar zal Melissa Swart, ter voorbereiding op de later dit jaar te geven live workshop, u stapsgewijs meenemen in de vereenvoudigde workflow van prepareren tot het cementeren van deze nieuwe FullZir kroon. Samantha Kreutz, kroon- en brugwerk specialist Excent Alkmaar, laat u zien hoe en wanneer deze FullZir kroon gemaakt wordt en hoe de wederzijdse verwachtingen van tandarts en tandtechnicus er in deze workflow uit zien. Verder zal Eric van der Winden u meenemen in het ontstaan van deze unieke, in Nederland vervaardigde kroon, die zich op verschillende vlakken onderscheid.

3M™ Success Simplified: vereenvoudiging en standaardisatie van de indirecte restauratie procedures

Indirect restauratieve procedures zijn uiterst complex. Ze bestaan uit veel verschillende stappen, zowel klinisch als in het laboratorium en elke afzonderlijke stap bevat een aantal klinische uitdagingen. Daarom is 3M gaan samenwerken met vijf internationale deskundige om een consensus te ontwikkelen voor best practice aanbevelingen in de prosthodontie. Ons doel is u als tandarts een richtlijn te geven bij de indicatiespecifieke keuze van kroonmateriaal en u klinische tips te geven voor een succesvol en zo efficiënt mogelijk gebruik daarvan, waarbij foutloos werken het uiteindelijke doel is. Meer lezen over Success Simplified? Klik dan hier.

Gratis sample 3M™ RelyX™ Universal Composietcement

Bij deelname aan het Webinar ontvangt u een gratis sample kit 3M™ RelyX™ Universal Composietcement. Dit is het nieuwste universele cement van 3M™, klik hier voor meer informatie over het cement. De sample kit bevat: 1 spuit (1,2 g) 5 Micro Mengtips, 2 endotips, 1 flesje (1,5ml) 3M ™ Scotchbond ™ Universal Plus Adhesive en Stap voor Stap boekje.

No items found.

ADRES

Webinar

Misschien vindt u dit ook interessant...

No items found.